2019. november 26., kedd

Peters Professional (Plant Finisher) Vízoldható műtrágyák - Jelenlegi ára: 21 620 Ft

Miért a Peters műtrágyát válassza?
A Peters műtrágyák legfontosabb előnyei:
A Peters műtrágyák az öntözővíz minőségnek megfelelő táplálást tesznek lehetővé
A Peters egyedi, piacvezető technológiai megoldással gyártott, legmagasabb minőségű termék
Csak a Peters műtrágyák tartalmaznak M-77 kelátcsomagot
A Peters termékcsalád tagjai között minden vízminőségre találhat megfelelő összetételt. A tökéletes oldhatóság különböző keménységi fokú, illetve pH-jú vízben is garantált. A Peters műtrágyák megfelelő használat esetén pontos tápanyag- utánpótlást, és ezzel kiváló minőségű, piacos árut garantálnak. A Peters tápanyag-utánpótlási koncepciója több mint egyszerűen a tápelemek kijuttatása.
Csak a Peters tartalmaz M-77 kelátcsomagot!
Az M-77 kelátcsomag erőssége, hogy a mikroelemeket elérhetővé és könnyen felvehetővé teszi a növények számára. Ez az összetett hatás teszi nélkülözhetetlenné az M-77-et. A technológiai szabadalommal védett M-77 kelát-formula a legnagyobb garancia arra, hogy a tápanyagok valóban eljussanak oda, ahol szükség van rájuk: a növénybe! Az M-77 adalékanyag a gyors tápanyagfelvétel mellett a stresszcsökkentésben is jelentős szerepet játszik. Az eredmény: az alkalmazást követő gyors növényi reakció és a tökéletes árunövény. Hatása szinte azonnal látható!
A vízminőség a termesztés szempontjából döntő fontosságú!
A Peters ezzel is számol!
Az öntözővíz minőségének jelentőségét gyakran alábecsülik, holott a víz összetétele a tápanyag-utánpótlási javaslatok kiindulópontja. Kemény víz esetén lágyításra van szükség, ami savazással érhető el. Lágy víz esetén pedig, a növény egészséges fejlődésének érdekében, fokozottabban kell gondoskodni a kalcium- és magnézium-utánpótlásról. A Peters műtrágyák figyelembe veszik ezeket a követelményeket, így növelik a tápanyag-utánpótlási terv eredményességét
A megfelelő növekedés kulcsa: mikroelemek!
Csak olyan növény képes megfelelően fejlődni, amelyik hozzájut minden szükséges mikroelemhez. A Peters műtrágyák a teljes mikroelemsort tartalmazzák. A vízminőség a termesztés szempontjából döntő fontosságú!
A Peters ezzel is számol!
Magas hatóanyag-tisztaságának köszönhetően hatékony és biztonságos A Peters legmagasabb szintű hatóanyag- tisztaságáról ismert termék. A vivő- és segédanyagok szintje rendkívül alacsony, ami problémamentes termesztést tesz lehetővé, és maximális biztonságot nyújt.
Optimális tápanyagfelvétel a csúcsminőségű kelátok révén
A kelátok fontos szerepet töltenek be a mikroelemek felvehetőségében. A Peters termékek a kísérletsorozatok alapján a legoptimálisabbnak talált kelátformát tartalmazzák. Ez a forma még ked- vezőtlen körülmények között (pl. a termesztőközeg nem megfelelő pH-ja esetén) is a gyökerek által felvehető álla- potban tartja a mikroelemeket. Az M-77 kelátcsomag segíti a tápelemek optimális elérhetőséget, és garantálja a hatékony tápelemfelvételt a növény számára
Válassza ki a megfelelő összetételt! A Peters-kínálatban mindenre van a megoldás!
Peters használata a legjobb eredményt szavatolja, legfőképpen akkor, ha min- den növekedési szakaszhoz a megfelelő, a vegetációs fázishoz speciálisan kidol- gozott összetételeket választja. Minden növekedési szakasz más tápanyagigényű, amihez a tápanyag-utánpótlásnak is alkalmazkodnia kell. Ezért a termékcsalád az eltérő fejlődési szakaszokra különféle összetételű termékeket kínál. A Peters-formulák között minden esetben megtalálhatja azt az összetételt, ami tökéletesen megfelel növényei pillanatnyi igényének. A csomagoláson lévő szimbólumok jól érthető módon mutatják, melyik termesztési szakaszhoz ajánlott az adott termék.
Közérthető információkkal ellátott, új csomagolás
Minden felhasználó könnyen érthető használati utasítást szeretne kapni. A megújult Peters-választék csomagolásán egyszerű és jól értelmezhető szimbólumok mutatják az adott összetétel javasolt alkalmazási területét.


Jelenlegi ára: 21 620 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése