2019. november 25., hétfő

Outlet - Nokia 5 LTE Copper EU - R ( újracsomagolt) - Jelenlegi ára: 26 740 Ft

Nokia 5 LTE 
 
A készülék bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).
2 év garancia érvényes az eszközre!
 
kategória:  Újracsomagolt - sérülés nélkül
(refurbished) 
 
OUTLET
 
 A LEGENDA VISSZATÉRT - NOKIA 5
 
 
A Nokia 5,  minőségi anyagok felhasználásával készült, kiváló formatervezésű okostelefon. A készülék egy teljesen laminált 5. 2" méretű HD kijelzővel lett ellátva, amely erős napfényben is kiváló képet biztosít számunkra. Az okostelefon egy Qualcomm Snapdragon processzorral rendelkezik, amely kiváló grafikai megjelenítésre lett tervezve. Tökéletes választás mindeki számára.
 
 
 
KÉPEK, AMELYEK MOSOLYOGNAK
 
 
Nagyszerű fotók készítése a Nokia 5 készülékkel igazán egyszerű: az automata témafelismerés segít jó képet csinálni bárhol is jársz, míg a színek a kéttónusú vakunak köszönhetően, mindig természetesnek hatnak.  A Nokia 5 fázisfelismerő autofókusszal, széles rekesznyílással és kéttónusú vakuval rendelkezik. Egyszerűbben fogalmazva csekély fény mellett is kiváló fotókat készíthetsz.  
 
 
 
A SELFIE MÉG TÖKÉLETESEBB
 
 
A selfie most még tökéletesebb.  Aktiváld az elülső 8 megapixeles kamerát, és nézz a képernyőre.  A nagylátószögű lencse könnyen megragadja a pillanatot és takarékoskodik a mögöttes perspektívával.  Néha nehéz elhinni, hogy egy selfiet néz.
 
 
 
FÉNYBEN IS OLVASHATÓ
 
 
Klassz fotók, természetes színek és kiváló fényerő ? ismerkedj meg a Nokia 5 teljesen laminált 5, 2" méretű HD kijelzőjével. És ami a legjobb: a polarizálónak köszönhetően a tartalom most még jobban látszik akár erős napfényben is.
 
 
 
ANDROID 7. 1 NUGÁT
 
 
Kevesebb a több, és ez az elv tükröződik a Nokia 5 okostelefonon. Az eszközt a tiszta Android 7. 1 Nugát kezeli, fedvények és egyéb felesleges kiegészítések nélkül.  M? ködése így egyszer?, intuitív és mindig biztonságos.  Ezt rendszeres frissítések garantálják, kiterjesztve a biztonsági tartományt.
 
 
 
UJJLENYOMAT-OLVASÓ
 
 
Van olyan ideális kód, amely megvédi az okostelefont, ami egyedülálló?  Természetesen.  Az ujjlenyomatod az.  A Nokia 5 egy ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amely megvédi az adatokhoz való hozzáférést.  Az okostelefonban az NFC-modul is helyet kapott, amely lehetővé teszi a közeljövőben elérhetővé váló telefonos fizetést.  
 
 
 
ELEGÁNS NOKIA 5 DESIGN 
 
 
A Nokia 5 készüléket a már névjegyünkké vált aprólékos odafigyeléssel tervezték. A sima, minimalista készülékház egyetlen, precíziós eljárással gyártott alumíniumelemből, gondos odafigyeléssel készült, ami a telefonnak további tartósságot biztosít. Az organikus forma belesimul a tenyeredbe.  
 
 

Jelenlegi ára: 26 740 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése