2016. március 30., szerda

Vízkőmentesítő készlet - Jelenlegi ára: 2 530 Ft

nagy hatékonyságú vízkőmentesítő
2 db 125 ml-es flakon
Csak akkor érheti el az eszpresszógépe alapos vízkőmentességét, ha teljes 125 ml-es adagot használ
1, 5 literesnél nagyobb tartállyal rendelkező kereskedelmi eszpresszógépek
esetén kétadagnyi szükséges minden egyes vízkőmentesítéskor.
Vízkőmentesítés egyszerű és biztonságos.
Kövesse a gyártó utasításait a vízkő eltávolításához és öblítéshez.
A vízkő eltávolítás és öblítés előtt távolítsa el a szűrőt (amennyiben rendelkezik ilyennel), majd azt követően helyezze vissza.  
Vízkő eltávolítás és öblítés automatikus vízkőmentesítő programmal
1. Tegyen 1 adagnyi (125 ml) folyadékota víztartályba.
2. Csapvízzel hígítsa fel a vízkőmentesítőt a gyártó utasításai szerint. Indítsa el a
vízkőmentesítő programot. Ha nincs hígítási utasítás, akkor addig öntsön csapv! izet a  víztartályba, amíg az automatikus program el nem indítható.
3. Fogja fel a vizet egy üveg vagy műanyag tartályba, mely elég nagy ahhoz, hogy megakadályozza a víz kifröccsenését, ahogy a víz távozik a gépből.
4. Csapvízzel öblítse ki a gépet a gyártó utasításai szerint.
5. Most már élvezheti következő csészényi tökéletes eszpresszóját.  
Vízkő eltávolítás és öblítés automatikus vízkőmentesítő program nélkül
1. Tegyen 1 adagnyi (125 ml) folyadékot a víztartályba.
2. Némi csapvízzel hígítsa fel a vízkőmentesítőt. (Üres csomagot használjon a méréshez. ) 3. Engedje, hogy az oldat átfolyjon a kávéadagolón. Ha ennyi folyadékkal nem tudja elindítani a gépet, akkor töltse meg a víztartályt ameddig csak tudja. Körülbelül 0, 5 liternek kell a tartályban lennie.
4. Fogja fel a vizet egy üveg vagy műanyag tartályba, mely elég nagy ahhoz,! hogy megakadályozza a víz kifröccsenését, ahogy a víz! távozik  a gépből.
5. A vízkőmentesítést követően csapvízzel öblítse ki a víztartályt. Végül 1-2 tartálynyi csapvíz átfolyatásával öblítse ki a gépet.  
6. Most már élvezheti következő csészényi tökéletes eszpresszóját.
 
Automatikus vízkőmentesítő program nélküli gépek esetén vegye figyelembe a következőt.
Ha a gyártó utasításai tanácsa az, hogy várjon egy keveset, míg a vízkőoldó hatni kezd, akkor ezt figyelmen kívül hagyhatja, hiszen a vízkőtelenítő sokkal gyorsabban és hatékonyabban hat mint a hagyományos vízkőoldók.
Ha gépe babszemekkel működik (darálót tartalmaz), akkor csak a forró víz cserélő rendszert vízkőmentesítse, a főzőrendszert
Ha gépe kapszulákkal, "kávépárnákkal” vagy őrölt kávéval működik (nem tartalmaz darálót), és két vízcserélője van (egy a forró vízhez és egy másik a kávéhoz), akkor e! lőször a kávérendszert és a vízcserélőt vízkőmentesítse, majd ez után öntse az oldatot vissza a víztartályban és vízkőmentesítse a forró vizes rendszer és vízcserélőt (ne kapcsolja be a gőz funkciót).
Vízmelegítők vízkőmentesítése
A folyadék vízmelegítők vízkőmentesítésére is ajánlott. Húzza ki a készüléket, és hagyja lehűlni. Egyszerűen tegyen 1 adagnyi (125 ml) folyadékot vízmelegítőbe. Ennek a reakciónak az erősségét a buborékozás mutatja,  akkor végzett a vízkőmentesítéssel, ha a buborékozás megszűnik (néhány percet vesz igénybe). Ha továbbra is lerakódások vannak a vízmelegítő falán, akkor egyszerűen töltse fel csapvízzel, hogy ellepje a lerakódásokat, és várjon 15 percet. Aztán csapvízzel öblítse ki a vízmelegítőt.   Ne kapcsolja be a vízmelegítőt a vízkőmentesítés közben.

Jelenlegi ára: 2 530 Ft
Az aukció vége: 2016-04-20 09:50 . Vízkőmentesítő készlet - Jelenlegi ára: 2 530 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése