2016. március 30., szerda

Samsung Galaxy Gear 2 - R380 okosóra - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Eladó mindössze néhány alkalommal használt Samsung Galaxy Gear 2 - R380 okosóra újszerű állapotban, összes tartozékával együtt!
Leírás:
A Galaxy Gear 2 kiemelkedő minőségű, metál fényű szíja kényelmesen illeszkedik a csuklódra. Az óra négyszögletes érintőképernyőjén egyszerűen elérhetsz és ellenőrizhetsz számos funkciót, például a pontos időt, az üzeneteket, a zenelejátszást stb. A különböző színválasztási lehetőségekkel pedig a saját stílusodhoz igazíthatod az órád. A kifinomult Galaxy Gear külső pereme rozsdamentes acélból készült, ami luxus megjelenést kölcsönöz az eszköznek.
Hívás: Többé nem maradsz le egy hívásról sem. Elmulasztottál egy hívást, mert nem hallottad meg vagy nem tudtad elérni a telefonodat ? A GALAXY Gearrel ez soha többé nem fordulhat elő, mivel a csuklódról fogadhatsz és indíthatsz hívásokat.
S Voice: Az optimalizált S! Voice szolgáltatás egyformán gyorssá teszi a szóbeli és az írásbeli utasítások kiadását. A GALAXY Geart bármikor utasíthatod akár az ujjaiddal, akár a hangoddal. Az S voice szolgáltatás segítségével a GALAXY Gear hatékonyan támogatja a zsúfolt és mozgalmas életstílust, mivel azonnal lehetővé teszi új naptárbejegyzések létrehozását és a beérkező üzenetek áttekintését.
Értesítések & Intelligens átjátszás: Kifogástalan kommunikáció a Gear és a telefonod között. Éld át a kifogástalan kommunikációt a Gear és a telefonod között. Ha fontos értesítést kapsz a Galaxy Gearen, a telefonod a felvételkor automatikusan megjeleníti az üzenetet. Élvezd a folyamatos kommunikációt fölösleges menük nélkül.
Fényképező: Gyors pillanatfelvételek a tartós emlékekért. Lemaradtál egy fontos pillanatról, miközben próbáltad beállítani a kamera-telefonodat ? A GALAXY Gear segítségé! vel mostantól gyors pillanatfelvételeket készíthetsz és m! aradandóvá teheted az élményeket, mielőtt tovaszállna a tökéletes pillanat, csak azért, mert épp nincs kéznél a kamera-telefonod. Ráadásul a Gear természetesen az emlékek azonnali megosztását is lehetővé teszi a közösségi oldalakon.
Hang emlékeztetők: Érintés nélküli hang-emlékeztetők. Mondj el mindent a GALAXY Gearnek, amit nem szeretnél elfelejteni. Mostantól feljegyzés készítéséhez nem kell elővenned a telefont a zsebedből vagy a táskádból. Elég, ha elmondod a Gearnek.
Csatlakoztathatóság: BluetoothŸ v 4. 0
Chipset: 1GHz Dual-Core CPU
Kamera: 2 MP, BSI Sensor
Automata fókusz, Sound & Shot elérhető
Fizikai paraméterek: 36, 9 x 58, 4x 10 milliméter


Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2016-04-20 11:57 . Samsung Galaxy Gear 2 - R380 okosóra - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése