2015. december 31., csütörtök

törpe nyuszi, nyúl felszereléssel - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Örökbe szeretném adni a törpenyuszimat, aki 2013. év tavaszán született.
Sajnos az itthoni körülményeim nem teszik lehetővé, hogy még hosszútávon velem maradhasson Dzsidzsi, így szeretnék neki szerető gazdát találni.
A felszereleséért összesen 7000 Ft-ot szeretnék kérni. A ketrecen rágások, rágásnyomok találhatóak, a nyuszi WC-t cserélni szükséges, illetve az itató is használtas. De abból kisebb méretben tudok újat biztosítani. Egyéb új/bontatlan dolgok például a nyuszihám, széna, illetve egy körömvágó olló. Eddig mindig állatorvos vágta a körmeit. Mindezek boltból újonnan a 20. 000 Ft-ot is elérhetik együttesen.
Dzsidzsit egy miskolci tenyészetben vettem, és oroszlányfejú törpenyúl a fajtája. A nyuszó kezdettől oltva volt, ehhez oltási lapot is adok. Ő egy ivaros nyuszilány. Legalábbis orvosi megállapítás alapján : )
Szereti a simogatást, de nem egy öles n! yuszi. Az ölbevételt, nem szívleli. Sohasem volt kint tartva, ő lakás nyuszi : )
Mivel természetesen őt nem adhatom fel postán, így csak a személyes átvétel lenne megoldható, amennyiben komoly érdeklődő lenne.
Köszönöm, hogy elolvasta!

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-21 18:58 . törpe nyuszi, nyúl felszereléssel - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése