2022. november 12., szombat

2Drive Off Road Elektromos hoverboard, 8.5" kerekek, 12 km hatótávolság, 15 km/h sebesség, 700W - Jelenlegi ára: 45 000

2Drive Off Road Elektromos hoverboard, 8. 5" kerekek, 12 km hatótávolság, 15 km/h sebesség, 700W (2 x 350), Bluetooth, Hangszórók, Fekete
A hoverboard egy két kerekű önegyensúlyozó eszköz. Ez azt jelenti, hogy olyan elektronika van benne, ami giroszkópok segítségével megtalálja a fölé helyezett súlyt középpontját és vízszintesen tartja. A használójának a saját testének az elmozdulásaira kell koncentrálni és finom-motorikus mozgással tudja irányítani.
Ez egy csúcstechnológiás szórakoztató eszköz, amely a "dinamikus stabilitás" elveken alapuló technológiát foglalja magában, beleértve egy központi mikroprocesszort, nagy pontosságú elektronikus giroszkópokat, bluetooth-t, távvezérlést, beépített hangszórókat és intelligens vezérlésű motort.
Az elektromos hoverboard segítségével zenét hallgathat Bluetooth technológiával, miközben pihen. Mindezt közvetlenül a telefonról, maximalizálja a szórakoztató hatásokat és az örömöt ahhoz, hogy vele együtt menjen.
Stabilitás és tapadás
A gumi kerekeknek köszönhetően az X2 jobb stabilitást és tapadást biztosít. Ezek a kemény aszfalt felületeken jobban formázódnak, így nagyobb tapadást, nagyobb stabilitást, biztonságot nyújtanak.
Használat
Mivel könnyű szénszálas anyagból készül, ez a megfelelő választás a rövid távú utakra, a szórakozásra és a pihenésre.
A 2Drive Elektromos hoverboard ötvözi a stílusos, funky designt, az egyszerű működést és végül, de nem utolsó sorban a rugalmas vezérlést, hogy szórakoztató, pihentető és egyedi élményt nyújtson.
Figyelem! A sérülések elkerülése érdekében a helyszínről kiindulva óvatosan kell elindulni lassú előre/hátra mozdulatokkal.
Modell 2Drive Off Road
Motor típusa Elektromos
Motorszám 2
Motor teljesítménye 700 W
Maximális sebesség 15 km/h
Kerék átmérő 8. 5 inch
Maximális támogatott súly 120 kg
Védelmi besorolás IP54
Emelkedési szög 17 °
Keret anyaga Műanyag
Csomag tartalma 1 x Hoverboard
Szín Fekete
Akkumulátor típusa Lithium-Ion
Akkumulátor kapacitása 4. 4 Ah
Töltési idő 2 h
Feszültség 42 V
Hosszúság 230 mm
Szélesség 720 mm
Magasság 220 mm
Súly 15 kg

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-13 01:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése