2021. augusztus 24., kedd

Kajon Árpád - Suslik Ádám - A Monarchia katonája - Jelenlegi ára: 3 400 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1799703
Kajon Árpád - Suslik Ádám
A Monarchia katonája
"A második világháború utáni évtizedekben a politika igyekezett a nemzet önbecsülését lerombolni. Tagadták a magyar katonai erényeket és harctéri sikereinket. Tudták, ha egy nép elveszti bizalmát hadseregében és önvédelmi képességeiben, akkor elveszti a hitét a jövőben.
Ez a könyv elénk tárja, hogy miként álltak helyt őseink az első világháborúban, és milyen áldozatokat hoztak hazájukért. Bemutatja Schamschula Rezső tábornok békebeli életét, majd a háborús éveket, ahol személyes története mellett megismerhetjük a 41. honvéd gyaloghadosztály harcait, valamint bepillantást nyerhetünk egy hadosztály vezetésének harcászati, logisztikai és adminisztratív nehézségeibe.
A hosszú kutatás eredményeként, nagy szakmai ismerettel megírt munka tisztelgés dédapáink nemzedéke előtt és utólagos elégtétel mindazoknak, akik részt vettek ebben a háborúban legyenek bár tábornokok, tisztek, vagy közkatonák.
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2021-08-25 10:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése