2021. július 25., vasárnap

Ritkaság!Gyönyörű Retro tokos mechanikus Bourbon 23rd Street óra az 1970-évekből ritka hátlappal - Jelenlegi ára: 14 500


A "Bourbon 23rd Street" márka a Wilson Watch óragyárhoz, a W. Tschudin AG-hoz tartozott. Itt található a Svájci Hivatalos Gazdasági Közlöny bejegyzésének áttekintése:
A 23. utca széles körút a Manhattan New York-i kerületében. Mint a Manhattan többi utcájánál is, ez a keleti és a nyugati szakaszokra oszlik a Fifth Avenue-n. Az utca az Avenue C-től és az FDR Drive-tól keletre a nyolcadik Avenue-ig tart.
A 23. utcát a biztosok 1811-es terve alapján hozták létre. Az utcán számos híres szálloda található, köztük a Fifth Avenue Hotel és a Hotel Chelsea, valamint számos színház. Számos felhőkarcoló található a 23. utcán, köztük a Flatiron épület, a Metropolitan Life Insurance Company Tower és az One Madison.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű  Retro tokos  Bourbon 23rd Street óra az 1970-es évekből szép bőr szíjjal.
Swiss made
Mérete: 35mm korona nélkül.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Szép  számlap szerelt indexekkel. Szép eredeti  mutatók. Szép nagyobb méretű retro tok acél hátlappal. Karc mentes  plexi. Dátum kijelzés. Mechanikus szerkezete teszi dolgát működik. Hozzá szép bőr szíj. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon szép retro Bourbon 23rd Street óra. A képek magukért beszélnek. Mérete: Mérete: 35mm korona nélkül.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 800 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 08:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése