2020. július 25., szombat

Első Világháború Hadsegélyező Képeslap 20-as kártya,Tüzérezred,Ágyúk - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Első Világháború Hadsegélyező Képeslap 20-as kártya, Tüzérezred, Ágyúk.   Eredeti képeslap.
1137 Budapest, Szent István krt. 18.
(A bolt bejárata a Hegedűs Gyula u. 1 szám felől van. )
Nyitvatartás :  Kedd és csütörtök: 10: 30-16: 30Szerda :                12: 00-18: 00(+36309277540)
A címünket a vaterával kötött különmegállapodás értelmében írhattuk itt le, a meghirdetett aukciókon szereplő termékeket nem adjuk el a vaterán kívül.
Fizetési feltételek:
Elfogadott fizetési módok: -A fizetés lehetséges készpénzzel,
-belföldi forint alapú banki átutalással és 
-postai készpénz-átutalási megbízással(rózsaszínű csekk).  
NEM elfogadott fizetési módok: -Bankszámlára történő közvetlen befizetés.
-Nem forint alapú utalás.
Postázás:
-Kizárólag a Magyar Posta által kínált szállítási lehetőségeket tudjuk biztosítani. Természetesen az itt nem felsorolt, de Magyar Posta által biztosított postázási módok is elérhetőek! (MPL Csomagautomata, MPL Postaautomata,   stb)
-Magyar Posta díjszabásnak megfelelően postázunk az alábbi lehetőségek szerint:  Ajánlott postakész boríték 825 FtStandard postacsomag 1245 Ft
Sima , nem ajánlott levélként nem küldünk semmit!
Küldemény Biztosítása: Az eltűnt küldemények esetében csak a Magyar Posta szabályzata alapján meghatározott értekű kártérítés kifizetését vállaljuk. Ha a teljes összeg után szeretne biztosítást kérni, kérem jelezze, és megadjuk pontosan a díját.
Számlázás:
-Minden postai úton lebonyolított adásvétel vásárlója a nevére és postázási címére kiállított számlát kap. Az ettől esetlegesen eltérő számlázási címet kérjük előre jelezni.
Email és vásárlási információk:
A termékeinket megvásárló vevők automatikus értesítőben megkapják számlaszámunkat és az utalással, postázással kapcsolatos információkat is. Amennyiben nem találja a levelünket, akkor nézze meg a spam mappát is. A levél feladója a vatera. hu lesz!
Kérem minden kérdés esetén EMAIL-ben keressen.
Termékekre vonatkozó általános információk / garancia:
BOROKAT, ESETLEGESEN ALKOHOL TARTALMÚ ITALOKAT CSAK CSOMAGOLÁSUK VAGY RITKASÁGUK MIATT ÁRULUNK, KIZÁRÓLAG MINT GYŰJTEMÉNYI DARABOKAT.
AZ ÖNKÉNYURALMI JELKÉPEKET IS TARTALMAZÓ TERMÉKEKET CSAK MINT A TÖRTÉNELEM EGY RÉSZÉT BEMUTATÓ TÁRGYAT ÁRULJUK, AZ ESETLEGESEN KAPCSOLÓDÓ IDEOLÓGIÁKAT NEM VALLJUK, AZOKTÓL TELJES MÉRTÉKBEN ELHATÁROLÓDUNK.
A TERMÉKEINK KÖZÖTT FELBUKKANÓ FEGYVEREK, LŐSZEREK, ILLETVE ANNAK LÁTSZÓ TÁRGYAK NEM ENGEDÉLYKÖTELESEK ÉS VISSZVONHATATLANUL HATÁSTALANÍTOTTAK! EREDETI FUNKCIÓJUKRA SEMMIKÉPPEN SEM HASZNÁLHATÓAK, KIZÁRÓLAG DÍSZTÁRGYKÉNT KERÜLNEK ÉRTÉKESÍTÉSRE.
Meghirdetett aukcióink esetében mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban, erre vonatkozik az élettartam garancia jelzés.  Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs, lévén hogy használt termékekről van szó és ezek aukción kerülnek értékesítésre, valamint a boltban előzetesen minden termék személyesen is megtekinthető.  Ha a vásárlással bármi problémája merülne fel, azt kérem email-ben jelezze igyekszünk mindig rugalmasan hozzáállni a dolgokhoz.
LICITET NEM TÖRLÜNK


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 12:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése