2020. június 27., szombat

Levenhuk K50 kísérletező készlet 70270 - Jelenlegi ára: 3 630 Ft

Levenhuk K50 kísérletező készlet 70270? A Levenhuk K50 kísérletező készlet segítségével bepillantást nyerhet a világ apró részleteibe. Belülről vizsgálhatja a történéseket, ahogyan szabad szemmel nem láthatná őket. Érdekli, hogy mit eszünk, mit iszunk és mit viselünk a testünkön? A Levenhuk K50 egy teljesen új világba repíti el ? a sejtek világába. A készletben minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy saját mikroszkóp-tárgylemezeket készíthessen elő. Ez egy egyedi eszközkészlet, ami segít otthoni kutatólaboratóriumának kialakításában. A részletes útmutató segítségével megtanulhatja, hogy miként lehet helyesen előkészíteni és elvégezni a különböző kísérleteket. Megfigyelheti például, hogy a sejtek miként reagálnak a hidegre, a melegre, valamint a különböző vegyszerekre.
Levenhuk K50 kísérletező készletet tartalmaz:? Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm? (? A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése? ) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Sórákos flakon
Metszetvágó ? ezzel az eszközzel nagyon vékony (a milliméter töredéke méretű) mintaszeleteket készíthet, ami ahhoz szükséges, hogy a mintát mikroszkóp alatt tanulmányozza.
Flacon élesztővel
Flacon szurokkal
Flacon tengeri sóval
Flacon sórákkal
Üres üveg tárgylemezek (5 darab)
5 minta: légy lába, hagyma, gyapot hajtása, fatörzs, fenyőfa
Pipetta
Porvédő
Rendeltetés: Általános használatra tervezett termék. A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Jelenlegi ára: 3 630 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 08:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése