2020. március 29., vasárnap

Playbox Kreatív szett - party zászló - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Playbox Kreatív szett - party zászló
Cikkszám:  2471463-j
Állapot:  Új
Ean :  7394311918066
Szülinapi buli, szilveszteri parti, farsangi mulatság? Alkalom mindig adódik az ünneplésre. Ha szeretnéd elkápráztatni a vendégeket, akkor kezd a dekorációval! Készíts zászlófüzért, díszítsd fel a matricákkal, akaszd fel és induljon a buli! (Persze csak akkor, ha már mindennel megvagy. ) Kedveskedj a szülinaposnak, rakd ki a zászlókból az ünnepelt nevét vagy az éveit!  
48 zászló és 144 matrica várja, hogy emelje a parti hangulatát, használd őket! A party zászló készítőt 5 éves kortól ajánljuk.
Fedezd fel a Mancs Őrjárat hősies kutyusainak bevetési helyszíneit egy nagyszerű matricás album segítségével. Az albumban a televíziós műsorban látott helyszíneket láthatod, amiket kedved szerint tudsz dekorálni! A Helyszíneket Bemutató Matricaalbum egy csodálatos matricákat tartalmazó ívvel érkezik hozzád, amelyen az összes kedvenc kutyusod megtalálod és segítségükkel a televízióban látott kalandjaidat életre keltheted! Engedd szabadjára a fantáziád és dekoráld legkedvesebb használati tárgyaid a Mancs Őrjárat kutyusainak képével.
A kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
 

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2020-04-18 23:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése