2019. december 25., szerda

120 cm, Salomon Lux Jr. gyermek síléc (2018-as modell) - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Jellemzői:
Hossz: 120 cm
Rádiusz/fordulókör: 10 m
Szélességi paraméterek: 109-68-90
Technológia jellemzők:
All-Terrain 2. 0 Rocker profil
Monocoque
Easyflex technológia
Salomon C5 gyári kötés (rugóerősség 0. 5-4. 5 DIN között állítható)
 
Salomon QST Lux Jr. (2018-as modell):
Elsősorban gyermekek számára készült síléc. Előnye, hogy viszonylag széles, ezért az első próbálkozásoknál is stabilabban tud a gyermek megállni a lécen. A kötés 0, 5 DIN-es, alacsony rúgóerősségre is beállítható, ezért könnyű, apró gyermekeknek is ideális.
All-Terrain 2. 0 Rocker Profil:
Segít gyorsan be és kilépni a kanyarba, miközben a visszafele hajló középső camber rész a lábunknál belerepít a következő kanyarba, biztosítja a megfelelő él tartást. Enyhe első és hátsó felhajlítása irányíthatóságát növeli. Ezzel a profillal remekül szuperál nagyobb havazások esetén, kásás hóban, vagy a pályán kívül is, megbízhatóan csökkenti a domborzat által keltett rázkódást.
Monocoque konstrukció:
Salomon technológia újdonsága volt az évezred kezdetén, amely annyira bevált, hogy még jelenleg is alkalmazzák. Lényege, hogy a síléc oldala megegyezik a tetején lévő azonos bevonattal (monocoque). Ez jóval nagyobb szilárdságot ad a lécnek, ami növeli a tapadást és manőverezhetőséget a kanyarokban.
Easyflex technológia:
A léc közepe lágyabb, ezért erősebb kanyarváltásoknál is puhán viselkedik a léc, nem vezeti félre a kanyarokat.
 
Állapot:
Mivel használt léc, ezért a felső felületén lehet egy-két kisebb karc, de megkímélt állapotú. Emellett fizikálisan is kivalló állapotnak örvend, mivel talpa karcolásoktól mentes, hibátlan. Éle 1, 5-2 mm körüli, ezért még sok élezést kibír. Frissen élezve, waxolva, és a szezonra teljeskörűen felkészítve adom át.
 
Kinek ajánlóm:
Elsősorban gyermekeknek ajánlom, mivel ők tudják leginkább kihasználni képességeit.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
All-Terrain Rocker kialakításának köszönhetően 130 cm-es testmagasságtól ajánlom.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-15 10:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése