2018. november 25., vasárnap

Asus Transformer Book T100HA tablet (4+128G) - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó. Nem tetszik a Windows 10, utazni meg keveset szoktam. Bőven jó egy Androidos tablet is.
Fólia nem volt a kijelzőjén, ennek megfelelően karcos néhol. Nulladik perctől kezdve tokban volt, de sajnos valószínűleg a proci hőtermelése miatt itt-ott elszíneződött a burkolat. Ez csak esztétikai probléma, amúgy semmi baja a gépnek. Teljesen használható.
Teljes értékű x86-64 PC, minden asztali alkalmazás fut rajta. Régebbi 10+ éves játékokat is viszi, ha megfelelőek a beállítások. Nem egy erőgép, de amire kitalálták arra teljesen alkalmas. PC-ként egy kb 2007-es belépőkategóriás laptop teljesítéményét nyújtja. Tabletként viszont egy mai felső-középkategóriás gép... lenne ha nem Windows futna rajta. : )
Garanciális 2019 márciusig! A vásárlást igazoló számlát természetesen mellékelem a termékhez. Hivatalos Asus szervíz beveszi, ha gond van vele.
Továbbá adok hozzá egy bőrtokot. Nem pont rávaló, hanem a korábbi generációra, de ez max esztétikai probléma. Amúgy teljesen jó.
Eredeti dobozában, minden tartozékával.
Kérdezték páran, hogy lehet-e standard (pl. samsung) töltővel tölteni: Igen, lehet, de tovább tart. A gyári töltője speciális, 9V-on tölt, és kb 2 óra alatt fullon van vele. Egy sima 5V/1. 5A samsung töltőnek egy éjszaka kell, hogy feltöltse.
Egy másik gyakori kérdés, hogy mekkora microSD kártyát tud kezelni: Én egy 128GB-ossal használtam, teljesen jól kezeli.

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 19:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése