2018. július 28., szombat

ASG Bersa Thunder 9 Pro 4,5mm légpisztoly - Jelenlegi ára: 23 500 Ft


A termék vadonat új, nem volt használva!
A készlet tartalma:
légpisztoly
500 db lövedék
táska
5 db 12g-os CO2 patron
A Bersa Thunder 9 Pro egy taktikai jellegű félautomata fegyver, melynek eredeti éles változata Argentínában készül, katonai illetve rendvédelmi alakulatok részére. Mivel hadi és bűnüldöző felhasználásra készült, ezért gyártásánál a megbízható működés és a pontosság kapta a fő szerepet. A fegyvert a legkeményebb teszteknek vetették alá, hogy megfeleljen a legszigorúbb elvárásoknak.
Tervezésénél az ergonómiai szempontokat is maximálisan figyelembe vették, ezért a fegyver tökéletesen belesimul a lövő tenyerébe, csúszásmentes markolata pedig stabil fogást biztosít. A légfegyver változat műanyagból készült, mely formájában hűen másolja az eredeti fegyvert. A pisztolyt egy darab 12 g-os Co2 patron működteti, mely egy feltöltéssel kb. 80 lövést tesz lehetővé. A viszonylag nagy lövésszám annak köszönhető, hogy a pisztolynak nincsenek csúszó, mozgó alkatrészei, ezért a patronban lévő gáz teljes egészében a lövedék gyorsítását szolgálja.   A fegyver kivehető tárja kétsoros kialakítású, melybe 19 db acél golyó tárazható.
Taktikai jellegére utal a cső alatt elhelyezett szabványos 22 mm-es szereléksín, melyre opcionálisan kiegészítők szerelhetők fel. Szórakozásra, hobbi lövészetre ideális légfegyver, mely kedvező árfekvése mellett igen megbízható működésű is.
A Bersa Thunder 9 PRO légpisztoly tulajdonságai:
Kaliber [mm]: 4. 5
Lövedék kezdősebessége [m/s]: 122
Tárkapacitás [db]: 19
Elsütőszerkezet típusa: DAO (Double Action Only)
Teljes hossza [mm]: 192
Csőhossz [mm]: 115
Súlya [g] : 530
Működés: 12 g-os CO2 patronnal
Anyaga: fém+ABS
Gyártó: ASG (Action Sport Games) Dánia
Felhívom minden vásárló figyelmét, hogy a rossz tapasztalatokra való tekintettel a termékeimet a megvásárlástól számítva egy héten belül fizesse ki vagy vegye át, mert ellenkező esetben törlöm az adásvételt és újra meghirdetem a terméket negatív értékelés mellett!

Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 20:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése