2018. június 30., szombat

Árvácska PIROS FEKETE SZEMMEL! 30 DB MAG! - Jelenlegi ára: 285 Ft

Árvácska (Viola x wittrockiana)
PIROS FEKETE SZEMMEL!
Az árvácska kétnyári növény,   jobban preferálja az őszi vetést, mert így már a következő tavasszal virágozni fog, korábban és gyorsabban indul fejlődésnek. Márciustól júniusig vagy szeptembertől novemberig virágzik, vetési időtől függően.
Ültethetőek szabadföldbe, de tálban, cserépben vagy balkonládában is jól érzik magukat, lényeg, hogy a jó vízáteresztésű talajt nedvesen tartsuk. A rendszeres öntözésen kívül nem sok tápanyagra van szüksége, kevés helyet igényel, viszont a nyári meleg megviseli, így ha tehetjük a kert/lakás/balkon egy hűvösebb pontját válasszuk számára, a legideálisabb számára a 12-17 fok.
A virágzási idő kitolható, ha az elnyílt virágokat és elhervadt leveleket visszacsípjük.
Magvetés: a csírázáshoz egy 16-20 fokos, közvetlen napfénytől mentes, árnyékosabb helyiséget válasszunk, nedves (de nem vizes) közegben csíráztassunk. Csírázás után pár héttel a megfelelő távolságra ültethetőek a palánták.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékünket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egy levélben postázunk Önnek!

Jelenlegi ára: 285 Ft
Az aukció vége: 2018-07-10 14:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése