2017. április 28., péntek

SaleWa Gore-Tex MountainTechnology férfi túrakabát M - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


  Eladó a képeken Látható   
 
   férfi Túrakabát
Elöl dupla cipzárral és patental záródik kivül 2  cipzáras zseb        
Belül hálós bélés , tépőzáras zseb Hegesztett varrások,
Állítható mandzsetta Alsó részen elasztikus behúzózsinór       
Túrázoknak  kiváló kompromisszum melegítő hatás,
 könnyű,   kialakítás biztonságos és kényelmes…
 Gore-Tex    Mountain Technology
Tartós vízállóság
A GORE-TEX® membrán nemcsak vízlepergető, de tartósan vízálló is, így az eső nem szivároghat át rajta a ruha belsejébe. Az anyag minden négyzetcentimétere 1, 4 milliárd lyukacskát tartalmaz. Egy vízcsepp ezeknél a lyukaknál kb. 20 ezerszer nagyobb, így nem tud átszivárogni azokon.
Lélegző képesség
Minél aktívabbak vagyunk, testünk annál több meleget és nedvességet bocsát ki magából. Aktív, megerőltető testmozgás, hegyi túrázás, futás, síelés esetén szervezetünk óránkénti vízkibocsátása meghaladhatja az 1 litert is. Ennek a nedvességnek gyorsan el kell párolognia, csak így tudjuk a túlmelegedéstől vagy a kihűléstől megvédeni magunkat. A GORE-TEX® membrán biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, így támogatja testünk természetes hőszabályzó folyamatait, még aktív testmozgás esetén is.
Teljes szélállóság
Amikor az ideális hőérzetről beszélünk, a szél az egyik negatív tényező. Testünk felületét normális esetben „ hőburok” veszi körül. A szél ezt a hőburkot lerombolja, ezért érezzük ilyenkor a hőmérsékletet a valósnál kisebbnek. Ha a szél átfúj ruházatunkon, akkor károsan befolyásolja a bőrfelület és a ruha között lévő kellemes mikroklímát, a test kihűl. A GORE-TEX® membrán meggátolja a hideg szál átfújását, megőrzi a mikroklímát, így kellemesen melegen tartja a testet.
Férfi vízhatlan kabát  hegesztett varrások, segítsen, menedéket  a nedvességtől, vagyis ez a kabát képesek kínál vízálló védelmet  Továbbá, egy lélegző akkor szabadon mozoghat anélkül, hogy aggódniuk kellene a ruháit nedvesedés miatt felhalmozása a verejték.
Egy másik nagyon hasznos funkció a dzseki a vízlepergető Továbbá, szeles időben, áll őrt a zip takaró megállítani a  csapkodó irritációt a bőrére, vagyis akkor harcolni egészen a szelek könnyedén. Plusz ez a kabát látszanak a teljesítmény, de a stílus is.!
  A kicipzárazható bélés és a kapunija hiányzik!   
   cimkébe írt méret:   S     de nézd a centiket  
  Hosszúság: 75 cm  
  Mellbőség hónaljnál: 2X55 cm   
  Ujjhossz nyaktól: 77 cm  
   Garantáltan  eredeti  termék   
 A szállítási költség a vevőt terheli!  
- Postázás előre utalás megérkezése után  
- AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT
   átvétel megbeszélés alapján  Budapesten.
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
  NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS !  


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2017-05-18 13:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése