2016. november 30., szerda

Elzett 700 patkózár, kéttollú zár, másodzár, reteszzár - Jelenlegi ára: 1 556 Ft

Eladó felújításból megmaradt, fel nem használt Elzett 700-as sorszámú, MAGYAR gyártmányú kéttollú zár.
Ezt a típust aligha kell bárkinek is bemutatni, mondhatni hagyománya van, utángyártott típusok csomagolásán "magyar modell"-ként emlegetik. Fa-és fémajtók, rácsok elengedhetetlen masszív és hasznos (kiegészítő) kelléke. Sőt, még kertkapu másodzárjának is jó.
Ellene a felfúrás, hengerzártörés, savazás nem jöhet szóba, mert a masszív időjárásálló zárszerkezet a fémházon belül foglal helyet. A zárnyelv 4 cm-re nyúlik ki, fa és fémtokba egyarán biztonsággal bezár, nem lehet rajta csak úgy átjutni. A MABISZ a 10 ezernél alacsonyabb számú kulcsvariáns (zárlati lehetőség) miatt nem tekinti biztonsági zárnak, felépítményét tekintve az. Még sorompóba is jó, nem egyszerű átjutni rajta!
Mivel másodzár, ezért bejárati ajtókba és kertkapura építve egy jófajta (lehető leg fúrt kulcsos) cilinderzárral együtt ad igazán hatásos védelmet. Ehhez a befelé nyíló régi faajtók tokját pl. belülről érdemes szögletes és lapos acélrúddal megerősíteni, mert a fém és a zárak meghiúsítják a pajszeres befeszítést.
Bevésési mélysége 8 centiméter, ezt a zárat zárcímke és ellendarab nélkül csomagolták. Kiválóan alkalmas ezért egy olyan zár helyére is, aminek a kulcsit elhagyták vagy éppen nem használható, és költségtakarékosságból letettek arról, hogy ezt a fajta védelmet bárki igénybe venné.
2 db kulccsal csomagolták, ezek másolása 900-1200 forintba kerül, utóbbi árkategória már nikkelezett sárgaréz pótkulcsot takar, ami tartósabb, mint a spiáter.
Lévén a feltöltés pillanatában ez a vatera egyetlen Elzett 700-asa fix ár helyett licitre bocsátom, de villámáron is megvehető. Igazán hasznos eszköz, ami a mágneskártyák és a Bluetoohth-zárak koráb an is is megbízható védelmi eszköz marad! akkor is, amikor az elektronika megadja magát.
Postázom is, kérésre az aukciót előbb lezárom.


Jelenlegi ára: 1 556 Ft
Az aukció vége: 2016-12-02 11:07 . Elzett 700 patkózár, kéttollú zár, másodzár, reteszzár - Jelenlegi ára: 1 556 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése