2016. június 27., hétfő

Bronz emlékplakett 1971 - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


FIGYELEM !!!
A következő hetekben folyamatosan, napi rendszerességgel töltöm fel az 1Ft-ról induló termékeimet a VATERÁRA !!!
Bronz Emlékplakett eredeti díszdobozban !!!
Bács-Kiskun Megyei Kiállítás Szimferópolban 1971 IX.   17-26.
Méretei:
- 7cm az átmérője
- 123g a súlya
- 10x10cm a doboz mérete
Kérem, nézze meg a többi Retro játékomat is !!!
Személyes átvétel:
Munkámból adódóan sokat utazom, ezért Bács-kiskun megye és Csongrád megye egész területén, előzetes egyeztetést követően a személyes átvétel ingyenesen megoldható.
Webox:
A személyes átvétel után ez a legkedvezőbb, és legrugalmasabb szállítási opció. Ha a doboz maximális mérete 41x38x64cm, és a 25kg-ot nem haladja meg, mérettől és súlytól függetlenül 399Ft-os egységáron vehető igénybe. FIGYELEM!!!   Mielőtt ezt az opciót választja, kérem informálódjon a cég web oldalán, a lakhelyéhez legközelebbi terminálról, mert egyenlőre csak az ország nagyobb városaiban összesen 77ponton elérhető a szolgáltatás.
Magyar Posta:
Az ár kalkulálása az aktuális postai díjszabás szerint történik, a csomag súlya alapján. Az után követhetőség érdekében a magyar posta által kézbesített leveleket, csomagokat kizárólag ajánlott küldeményként postázom. Megértésüket köszönöm!
- Egy héten belül megvásárolt termékek postázását össze tudom várni, így spórolhat a szállítási költséggel. Kérem az első lezárult aukció után jelezze, hogy szeretne bevárni egy másik aukciót. Így elkerülhetőek a felesleges levelezések. A vételárat kérem egy héten belül rendezni.
Fizetési feltételek:
- A megvásárolt áru ellenértékét átadhatja készpénzben a személyes átvétel alkalmával.
- Rendezheti számláját banki átutalással.
- A bankszámlára történő közvetlen befizetést, a járu! lékos költségei miatt kizárólag abban az esetben áll módomban elfogadni, amennyiben a vevő átvállalja annak teljes összegét.
- Minden sikeres tranzakció után nyugtát állítok ki. Számlaigényét kérem, az első levélváltásnál jelezze.
Egyéb információk:
- Bárminemű kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban kérem a licitálás előtt tegye fel, mert érvényes licitet nem áll módomban törölni! Köszönöm a megértését!
- Nálam nincs Zsákbamacska! A termékleírás és a fotók minden részletre kiterjedően mutatják be a licitre bocsátott árut! A vevő pontosan azt kapja, amire licitált! Erre természetesen Garanciát is vállalok!!! Ha a kedves vásárlóm úgy ítéli meg, hogy a megvásárolt termék a képeknek és leírásnak nem felel meg, akkor visszafizetem a vételárat és a postaköltséget is. A vevő abban az esetben élhet ezzel az opcióval ha a panaszát a kézhezvételtől számítot t 3 napon belül mailben jelzi felém, a  megvásárolt árút pedig az aukció végét követő egy hónapon belül visszapostázza nekem.
A postázott termékeket mindig gondosan csomagolom, (nem szokott vele gond lenni) az egyéb problémákat pedig rugalmasan kezelem, a megoldásra törekedve.

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2016-07-18 15:10 . Bronz emlékplakett 1971 - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése