2016. április 24., vasárnap

U8 Okos óra, Android, iOS fekete - Jelenlegi ára: 5 890 Ft

Multifunkciós okosóra! Új, védőfóliás.
Kompatibilis android-al és iOS-el.
Szín: fekete
A karóra funkciói: digitális és analóg megjelenítési mód közül választhatunk
Bluetooth-on keresztül szinkronizálható bármely kompatibilis mobilkészülékkel. Ezután a kapcsolt mobiltelefon teljes telefonkönyve, üzenetei, híváslistája láthatóak rajta. A karóra jelzi hangjelzéssel és rezgéssel a bejövő hívásokat, nem fogadott hívásokat, új üzeneteket. Az üzenetek közvetlenül a karórán elolvashatóak, a bejövő hívásra pedig , a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a karóra használatával, a telefon elővétele nélkül is válaszolhatunk. A telefonkönyvben szereplő, vagy a karóra billentyűzetén beüthető egyéb számot is hívhatunk mobiltelefon nélkül. (A karóra a mobiltelefon számát és SIM kártyáját fogja használni, ez okosóra, nem karóra-mobil, tehát ni! ncs benne külön SIM kártyahely)
Zenelejátszó távirányítása: A karóra segítségével a szinkronizált okostelefonon található zeneszámokat akár a telefon hangszórójával, akár fülhallgatón keresztül (a telefonhoz csatlakoztatva azt), akár a karóra saját hangszórójával lejátszhatjuk, válthatjuk és szüneteltethetjük – A karóra tehát irányítani tudja az okostelefon zenelejátszóját anélkül, hogy magát a készüléket kézbe kellene venni.
Fényképező távirányítása: A karóra segítségével irányítható a szinkronizált okostelefon kamerája, a karóra segítségével látható a telefon kamerájának képe – az okosóra távirányítással, a telefon kamerájával tud fényképezni.
Fitness/Egyéb funkciók: Lépésszámláló, alvásfigyelő etc.
Technikai jellemzők: Bluetooth v 2. 0, 3. 0 támogatás 15-20 méter hatótávolság 1. 5” kapacitív, Brightcolor TFT-LCD éri! ntőképernyő Töltési idő: kb. 1 óra Készenléti idő ! 190 óra Folyamatos zenelejátszás 6-8 óra Folyamatos beszélgetés telefonon 3-4 óra
Raktárról azonnal.
Csomag: Óra + usb csatlakozó (töltő) + leírás


Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2016-04-29 18:21 . U8 Okos óra, Android, iOS fekete - Jelenlegi ára: 5 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése