2016. január 31., vasárnap

Vixi csavarókosaras mikroszálas felmosófej - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

A továbbfejlesztett új Vixi mikroszálas felmosó megoldja mindazon gondokat, melyekkel nap, mint nap szembesülhetünk! A kerámia és egyéb típusú járólapok tisztítószer nélkül csík és homálymentesen takaríthatóak anélkül, hogy szöszölnének! A felmosóval vizesen törölhetjük fel a parkettát, hajópadlót, laminált lapokat és biztosak lehetünk benne, hogy nem károsítja a felületet! Szárazon használhatjuk pókhálózásra, "porszívózásra", mert magához vonzza a szöszöket, hajszálakat. A mikroszálas felmosóval csak egyszer kell feltörölni a takarítandó felületeket!
Nézd meg többi Vixi termékem is! Tízezer forintos rendelés felett nem kell postaköltséget fizetni előre utalás után postára történő kézbesítés esetén.
A mikroszálat az 1970-es években fedezték fel, először a ruhaiparban, sportruházatban használták. A mikroszálból készült kelmék formatartóak, könnyűek, ned! vszívó képességük rendkívüli, jól moshatóak, könnyen száradnak, hosszú élettartamúak.
A mikroszálas anyagok takarításban való használata kb. 20 éve kezdődött el.
Nyugat Európában és Amerikában jóval elterjedtebb a használata, mint Magyarországon.
A Vixi mikroszálas termékcsalád bevezetésével hozzájárulunk ahhoz, hogy itthon is egyre elterjedtebb legyen.
Általánosságban a mikroszálas tisztítókendőkről:
Anyaguk 80% polyester és 20% polyamide
A szakemberek szerint ez a legtökéletesebb arány. A mikroszál rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7 szeresét szívja fel. A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
A takarítás során Vegyszer NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást- vagy még jobbat-mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel, jóval kisebb az ökológ! iai terhelés.
Gazdaságos, hosszú élettartamú, emb! er-és időkímélő.

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2016-02-21 10:07 . Vixi csavarókosaras mikroszálas felmosófej - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése